Business Accelerator
voor de opschaling van
Bio-circulaire Innovaties

11-06-2021

3e ronde van BioVoice Innovatie & Business Booster resulteert in 105 pitches & 46 matches

Maar liefst 105 pitches zijn ingediend voor de challenges van Carbogen Amcis, Cosun, Cargill, Dow, Efteling, Renewi, SABIC, Sagro, Saver en Zorgsaam. 46 aanmeldingen voldeden aan de wensen van de challengers of hebben hen zelfs verrast. Deze 46 deelnemers zijn uitgenodigd voor een uitgebreide kennismaking met hun challenger om de oplossing te bespreken en de scope van de mogelijke samenwerking te bepalen. Na intensieve matchmakingsessies zien de grootbedrijven en de BioVoice experts in 19 van hen potentie om tot een innovatiecontract te komen. Zij zijn door naar de challenge weeks. 

Daarnaast zijn er nog 10 andere samenwerkingen mogelijk. De oplossing van die pitchers valt buiten de scope van déze challenges, maar kan wel voor een ander probleem van een grootbedrijf een oplossing bieden. Of de oplossing is alleen op langere termijn te realiseren. Hoe dan ook liggen er voldoende aanknopingspunten om wellicht buiten BioVoice tot samenwerking te komen. Daar gaan de partijen nu aan werken. Met andere woorden: 29 kansen voor de regio! En daar zijn we blij mee. 

Sterk ecosysteem voor de andere innovaties

Het biobased/circulaire ecosysteem in het werkgebied van BioVoice (West- en Midden-Brabant en Zeeland) kan individuele bedrijven ondersteunen bij de opschaling van hun innovaties. BioVoice partners Green Chemistry Campus en Dockwize delen hiertoe de benodigde informatie met de betreffende pitchers. 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van BioVoice of mail of bel Marcel Ernes (T 06 4033 1766), business development manager van de Green Chemistry Campus, hij helpt je graag.