Hier werken we samen aan de versnelling
van de grondstoffentransitie

Nieuws

07-02-2023

Robin Taks: de stage op de Campus bevestigt mijn keuze voor duurzaamheid

Op de Campus lopen veel studenten stage. Tijd om kennis te maken! Met deze keer: Robin Taks, student Biobased Chemie bij Avans Hogeschool / Centre of Expertise Biobased Economy die stage loopt bij TNO / Biorizon in de demo facility van de Campus.

Lees verder

19-01-2023

Rodrigo Casas Pino: de stage op de Campus laat me bijdragen aan de transitie naar duurzaamheid

Op de Campus lopen veel studenten stage. Tijd om kennis te maken! Met deze keer: Rodrigo Casas Pino, student Biobased Chemistry & Technology bij Avans Hogeschool / Centre of Expertise Biobased Economy die stage loopt bij VITO / Biorizon in de demo facility van de Campus.

Lees verder

09-12-2022

Nieuwe directeur Jeroen de Lange wil impact maken in de grondstoffentransitie

De Green Chemistry Campus heeft vanaf heden een nieuwe interim statutair directeur. Jeroen de Lange is een ervaren bestuurder die zowel in het bedrijfsleven als bij overheden zijn sporen heeft verdiend. Deze ervaring maakt hem bij uitstek geschikt om de Campus te leiden.

Lees verder

06-12-2022

Decathlon: “Bio-aromaten kunnen sportartikelen duurzamer maken”

Klanten van het buitensportmerk Decathlon brengen veel tijd door in de natuur. Duurzaamheid is dan ook een van de vanzelfsprekende waarden van het bedrijf. “We hebben een grote impact op het milieu en nemen onze verantwoordelijkheid om die te verminderen. Daarbij hoort ook de omschakeling naar biobased grondstoffen die natuurvriendelijk zijn geproduceerd.” Dat zei Mansuy Rocquin van Decathlon, tijdens het 9e Biorizon-event op 1 december, een live webinar vanaf de Green Chemistry Campus.

Lees verder

Volgende pagina