Samen de circulaire economie versnellen

Nieuws

14-03-2024

Terugkijken: Kennissessie “De Grondstoffentransitie binnen het MKB”

Op 12 maart, in de Week van de Circulaire Economie, vond op de Campus de kennissessie De Grondstoffentransitie binnen het MKB plaats.

Lees verder

22-02-2024

Nieuwe openstelling Just Transition Fund (JTF) West-Noord-Brabant

Het Just Transition Fund heeft een nieuwe openstelling in voorbereiding. In West-Noord-Brabant is er een gecombineerde openstelling, waarbij voor spoor 1, 2 en 3 subsidie aangevraagd kan worden.

Lees verder

07-02-2024

Het verhaal van Baril Coatings

Bij Baril Coatings, gevestigd in Etten-Leur, maken ze verf. Van coatings voor diverse industriële doeleinden, tot verf voor op je slaapkamermuur. Ze zijn misschien wel de groenste verffabriek van de wereld, want in tegenstelling tot de gevestigde verfmerken, maken ze verf met maximale inzet van biobased en hernieuwbare grondstoffen. En dat maakt verschil. Baril is volop in transitie, het gaat stap voor stap, maar ze hebben de ambitie om in 2030 volledig hernieuwbaar te produceren.

Lees verder

07-02-2024

Nieuwe ronde OPZuid (EFRO) subsidie-aanvragen

Vanaf 19 februari t/m 12 april is het weer mogelijk OPZuid subsidieaanvragen te doen. Deze openstelling is gericht op projecten die innovatie bevorderen met maatschappelijke en economische impact in Zuid-Nederland. Door het doorontwikkelen, demonstreren en vermarkten van kansrijke technologische én niet-technologische innovaties en versterking van het Zuid-Nederlandse innovatie-ecosysteem.

Lees verder

Volgende pagina