Samen de circulaire economie versnellen

TNO Fast Track

Via Green Chemistry Campus kun je een aanvraag indienen bij TNO Fast Track. 

TNO Fast Track helpt start-ups, scale-ups en het mkb om innovatie te versnellen. Het is dé plek om nieuwe concepten te valideren of onafhankelijk advies in te winnen. Dat doen ze in drie praktische stappen:

Stap 1: We starten altijd met een vrijblijvende intake
Tijdens een telefonisch intakegesprek helpen we je gelijk en zonder kosten op weg. We bepalen samen je innovatiebehoefte, inventariseren mogelijke oplossingsrichtingen, of verwijzen door naar een van de partners binnen ons uitgebreide netwerk. Vraag het intakegesprek aan via het formulier onderaan deze pagina.

Stap 2: Plan een sessie met onze experts
Na de intake kunnen we een sessie inplannen met een of meer TNO-experts of een Open lab boeken om jouw product of dienst te valideren. Een perfecte basis voor een quick fix, het opstellen van een technologie roadmap, of het opstarten van een groter innovatieproject.

Stap 3: Tijd om door te pakken!
Na een expertsessie of Open lab is de keuze aan jou. Misschien kun je gelijk al zelf aan de slag met de opgedane kennis. Wil je verder innoveren? Start met ons een groter innovatietraject, neem deel aan een bestaand onderzoeksprogramma binnen TNO of ga aan de slag met een passende marktpartij waar wij je aan kunnen verbinden.

Interesse? Ga naar deze pagina en vul het intake formulier in: Green Chemistry Campus - Fast Track NL (tno.nl)